Nordiska Kusträddardagen 5 maj

Mycket av skräpet på våra stränder är gjorda för omedelbar användning. Men det vi använder en kort stund blir ofta kvar i hundratals år om det hamnar i havet.

Men nu kan du bidra till en förbättrad havsmiljö. Den 5 maj 2018 är det Nordiska Kusträddardagen och människor i hela Norden samlas i en gemensam aktion för att rädda haven från skräp. Vi bidrar genom att vara med i Håll Sverige Rents stora skräpjakt. Läs mer här: http://www.hsr.se/vi-haller-rent

Vi träffas på Stora Torget i Härnösand kl. 11:00 för en skräpplockarpromenad runt Nattviken. Ta gärna med handskar och en plastpåse. Naturskyddsföreningen ser till det skräp vi plockar upp tas omhand på ett miljöanpassat sätt.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *